Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Autot ja moottoripyörät » Fozmulan yleismalliset ”leikkaa pituuteen” polttoaineanturit nyt Suomessa

Oy Kaha Ab

Fozmulan yleismalliset ”leikkaa pituuteen” polttoaineanturit nyt Suomessa

Tiedote.
Julkaistu: 16.02.2016 klo 13:13
Julkaisija: Oy Kaha Ab

Kapasitiiviset pinnantasoanturit ovat olleet Suomessa tähän asti tarjolla vain vakiomittaisina tehdastuotteina. Kaha tuo nyt markkinoille Fozmulan yleismalliset polttoaineanturit, joista voidaan katkaisemalla tehdä juuri oikean mittaisia mitä erilaisimpiin diesel-, biodiesel- ja bensiini-sovelluksiin.

Laaja soveltuvuus eri käyttökohteisiin

Uusi yleismallinen ”Cut-To-Length”-sarja koostuu Fozmulan kapasitiivisista T/LL140- ja T/LL141-polttoaineantureista. Kumpikin on Kahan varastovalikoimassa peruspituuksilla 600 ja 1100 mm, joista on helppo räätälöidä sopiva tuote niin yksittäis- kuin piensarjakäyttöönkin.Anturiputki katkaistaan kuin mikä tahansa metalliputki, päätetään lyhennyssarjalla ja lopuksi anturi kalibroidaan uudelle pituudelle sähköisesti. Helpon työstettävyyden ansiosta tuote soveltuu sekä jälkimarkkinoille että ajoneuvovalmistajille. Suurtuotannon tarpeisiin antureita saa halutun pituisina myös tehdasvalmiina.

Laaja vakiovarastovalikoima

Kahan varastomallien signaalivalikoima on kattava sisältäen kolme vastusaluetyyppiä sekä yhden jännitesignaalivaihtoehdon. Vipuanturimalleista on tarjolla sekä EUR että USA-versiot. Vakiovarusteinen maadoittava 12 % alarajahälytysulostulo voidaan liittää esim. merkkivaloon, summeriin tai ohjausyksikköön. SAE-5-ruuvikiinnitettävien antureiden mukana tulee kumitiiviste.

Fozmula

Fozmula Limited on englantilainen vuonna 1977 perustettu yritys, joka valmistaa korkealaatuisia pinnantasoantureita ja -kytkimiä yli 30 vuoden kokemuksella. Viimeisen lähes 15 vuoden ajan tuotekehitys on painottunut ilman mekaanisia osia toteutettuun solid-state-teknologiaan, kuten kapasitiivisiin pinnantasoantureihin ja -kytkimiin.

 

Lisätiedot

Timo Lopperi, (09) 6156 8290, timo.lopperi@kaha.fi

Jukka Kerminen, (09) 6156 8296, jukka.kerminen@kaha.fi

www.kaha.fi

Liitetiedostot

Oy Kaha Ab

Suomen suurimpiin autovaraosien, ajoneuvojen ja veneiden lisävarusteiden maahantuonti- ja

tukkuliikkeisiin kuuluva Kaha on toiminut alalla jo vuodesta 1934.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs