Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Autot ja moottoripyörät » F2-ratamoottoriveneet kiitivät huippulukemiin

Peurunka

F2-ratamoottoriveneet kiitivät huippulukemiin

Tiedote.
Julkaistu: 10.06.2016 klo 21:45
Julkaisija: Peurunka

F2 World Championship Peurunka käynnistyi vauhdikkaasti perjantaina, kun Peurunkajärven herruudesta ajettiin Midnight Speed Runissa ja GT-luokissa.

Midnight Speed Runissa nopeimman vauhdin saavutti hallitseva maailmanmestari Pierre Lundin. Ruotsalainen kiihdytti F2-veneensä jopa 194 kilometrin tuntivauhtiin. Kilpailu osoitti sen, että huomenna ajetaan erittäin kovaa.

- Kisa oli erittäin kiva! Tiimini on tehnyt upeaa työtä tätä viikonloppua varten. Saa nähdä, miten itse MM-osakilpailu menee, mutta balanssi ja vauhti vaikuttavat ainakin olevan kunnossa, voittaja iloitsi.  

Jaetulle toiselle sijalle vauhdikkaassa kilpailussa ylsivät Latvian Uvis Slakteris ja Ruotsin Erik Edin. Molemmat ajoivat tutkaan lukemat 193 km/h. Midnight Speed Run antoi upealle kisaviikonlopulle vasta alkutahdit, mutta siitä kävi jo ilmi, että tulossa on erittäin kovatasoiset ja viihdyttävät kisat.

Sara Pakalén vuoden ensimmäisen SM-osakilpailun voittoon

GT30-luokan ensimmäisen SM-osakilpailun voittoon kiiti tuore Euroopan mestari Sara Pakalén. Toiseksi posotti Max Blomberg ja kolmanneksi Sampsa Vaarala. GT15-luokan voittoon pyyhälsi Noel Vänttinen.

- Puolan EM-kisoissa kaksi viikkoa sitten ei ollut erityisemmin jyrkkiä käännöksiä, mutta täällä taas ei muuta ollutkaan. Voittoon olen aina tyytyväinen. Samaa rataa jatketaan huomenna, kiteyttää Pakalén, joka voitti vakuuttavasti kaikki kolme erää.

F2-kuskit ajavat aika-ajot lauantaina 11. kesäkuuta kello 17.30-19.00. Tapahtumaviikonloppu huipentuu sunnuntaina 12. kesäkuuta 20 parhaan Peurunka F2 Grand Prix`hin kello 16.00.

Lisäksi nuoret taistelevat GT-luokkien toisen SM-osakilpailun voitosta ja yleisö pääsee nauttimaan runsaasta oheisohjelmasta.

 

F2 Midnight Speed Runin tulokset päivitetään kotisivuille mahdollisimman pian
Kotisivut: www.f2finland.fi
Facebook: https://www.facebook.com/F2-World-Championship-Peurunka-181988338812171/
Ohjelma ja aikataulu: http://f2finland.fi/?page_id=42

Liitteenä julkaisuvapaita kuvia. Kuvaajakrediitit: Chris Davies

 

GT-luokkien tulokset (päivitetään kotisivuille myöhemmin):

GT30:

 1. Sara Pakalen
 2. Max Blomberg
 3. Sampsa Vaarala
 4. Jarno Vilmunen
 5. Totti Kemppainen
 6. Roope Virtanen
 7. Roope Styff
 8. Aleksi Saari
 9. Joona Tikka
 10. Tino Seppälä

 GT15:

 1. Noel Vänttinen
 2. Arttu Saari
 3. Wilhelm Sundberg
 4. Kasper Tolonen

Lisätietoja:

Milla Sohlström, F2 World Championship Peurungan kilpailunjohtaja: 040 705 1706, milla.sohlstrom@f2finland.fi

Anni Raunio, F2 World Championship Peurungan mediavastaava: 0400 139 223, anni.raunio@spv.fi

Liitetiedostot

Kansainvälinen moottoriveneliitto U.I.M. (Union Internationale Motonautique) on myöntänyt Suomelle järjestettäväksi historian ensimmäisen Formula 2 ratamoottoriveneiden maailmanmestaruusosakilpailun kaudella 2016. Kilpailu ajetaan Peurungassa.

Peurunka sijaitsee Keski-Suomessa, Laukaassa, n. 20 min ajomatkan päässä Jyväskylästä. Peurunka on tänä päivänä yksi suurimmista suomalaisista yksityisistä matkailualan toimijoista. Vuonna 2015 konserni teki 20 milj.€ liikevaihdon. Majoituskapasiteettia on 700 vuodepaikkaa ja puitteet mahdollistavat jopa tuhansien henkien tapahtumat. Matkailualueella on Kylpylähotellin lisäksi n. 20 toimijan verkosto, mm. terveys- ja hyvinvointipalvelut, golf-kenttä, jäähalli, mökit sekä elämyspalvelutuottajat.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs