Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Autot ja moottoripyörät » EM-rallicross - Set Promotionin Cliolla ja Twingolla hyvä testikisa

Nordic Automotive Services Oy/ Renault

EM-rallicross - Set Promotionin Cliolla ja Twingolla hyvä testikisa

Tiedote.
Julkaistu: 11.04.2011 klo 14:25
Julkaisija: Nordic Automotive Services Oy/ Renault

Set Promotionilla onnistunut testikilpailu Hollannissa - Bakkerud & Clio voitti, Rakhmatullin ja Twingo huimassa vauhdissa.

Set Promotion valmistautui kahden viikon kuluttua alkavaan rallicrossin EM-sarjaan osallistumalla viikonloppuna Hollannin mestaruusosakilpailuun Valkenswaardissa. Suomalaistiimi karisti ruosteet ranteista onnistuneesti, sillä Andreas Bakkerud voitti Super1600-luokan A-finaalin. Renault Cliolla kilpaillut norjalainen oli lyömättömässä vauhdissa koko viikonlopun. Tiimin toinen kuski Ildar Rakhmatullin oli yhdeksäs. Venäläiskuskin alla oli EM-sarjan uutuusauto, Renault Twingo.

- Andreas jatkoi siitä mihin vuonna EM-sarjan päätti. Aivan loistava suoritus ja auto toimi erinomaisesti. Ildarin kanssa toimme uuden auton viivalle, ja Twingo osoitti heti kilpailukykynsä. Aloitus oli erittäin lupaava, ja olen tyytyväinen ja hyvillä mielin tästä viikonlopusta, tiimipäällikkö Jussi Pinomäki totesi.

10 osakilpailun EM-sarja käynnistyy pääsiäisenä Englannissa Lydden Hillin radalla. Sitä ennen Set Promotion vie molemmat Renaultinsa Ranskaan, jossa käydään läpi vielä kahden päivän viimeistelytesti.

- Ildar oli selvästi B-finaalin nopein, mutta ei vain päässyt muista ohi. Twingon kilpailukyky tuli heti todistettua. Meillä oli muutamia sellaisia pieniä juttuja, joiden vuoksi jäimme hänen kanssaan B-finaaliin. Ei kukaan odottanutkaan, että meidän uusi automme olisi heti maailman nopein Super1600-auto. Nyt lähdemme täältä Hollannista suoraan Ranskaan, ja siellä meillä kaksi päivää aikaa säätää auto voittajavauhtiin, Pinomäki korosti.

Viime kaudella Rakhmatullin saavutti EM-hopeaa ja Bakkerud EM-pronssia.

 

Set Promotionin psta
Miiro Koivula / Livemedia Finland Oy
0400539100

 

www.setpromotion.com

www.setpromotion.tv

 

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs