Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Autot ja moottoripyörät » Digia voitti vuoden laatuinnovaatio -palkinnon

Digia

Digia voitti vuoden laatuinnovaatio -palkinnon

Tiedote.
Julkaistu: 10.11.2011 klo 20:01
Julkaisija: Digia

Digian Oiko.fi -pilvipalvelu on voittanut Laatukeskuksen Vuoden laatuinnovaatio -kilpailun suurten yritysten sarjassa. Oiko.fi -palvelu on tarkoitettu yrityksille, joissa on liikkuvaa työtä tekeviä ihmisiä. Palvelun avulla yritykset pystyvät lähettämään toimeksiantoja mobiilisti työntekijöilleen ja siten tehostamaan liikkuvaa työtä, säästämään työntekijöiden aikaa, optimoimaan reittejä, säästämään polttoainetta, nopeuttamaan laskutusta sekä parantamaan asiakastyytyväisyyttä.
 
Vuoden laatuinnovaatio -kilpailun tavoitteena on lisätä Suomessa syntyvien innovaatioiden määrää ja kohottaa niiden tasoa. Innovatiivisuutta arvosteltiin uutuusarvon, hyödynnettävyyden sekä oppimisen perusteella sekä laatua asiakaslähtöisyyden ja tuloksellisuuden perusteella.

Digian Oiko.fi -palvelu on tarkoitettu yrityksille, joissa tehdään liikkuvaa työtä, muun muassa lähetti- ja kuljetusyrityksille, erilaisille korjaus-, rakennus- ja remonttiyrityksille, sekä kiinteistönhuolto- ja hoivapalveluille. Oiko.fi -palvelu on vastaanotettu asiakasyrityksissä erittäin hyvin.  Palvelu on käytössä sadoilla työntekijöillä eri toimialoilla.

”Laatuinnovaatiopalkinto on hieno tunnustus tekemästämme työstä. Uskon että palkinnon taustalla ovat palvelumme helppokäyttöisyys ja yksinkertaisuus. Tietotekniset innovaatiot pyrkivät usein olemaan aivan liian monimutkaisia. Oiko on hyvä esimerkki siitä, että tuottavuutta ja työhyvinvointia lisäävä oivallus voi olla nerokkaan yksinkertainen. Tärkeintä on ymmärtää työkulun tehostamisesta tärkeimmät asiat sekä pyrkiä yksinkertaistukseen”, toteaa Digian Ventures-yksikköä johtava Tommi Laitinen.

Suuremmille yrityksille Oiko.fi -palvelu korvaa raskaat ajoneuvopäätteet tai tarjoaa läpinäkyvyyttä alihankkijoiden toimintaan. Palvelun avulla on helppoa välittää tiedot työtehtävistä myös alihankkijoille ja seurata töiden edistymistä. Helppo integroitavuus yleisimpiin toiminnanohjausjärjestelmiin mahdollistaa joustavan toiminnan nykyisten ratkaisujen kanssa.

Liikkuvan työn hallitseminen mobiilisti pilvipalveluna on kätevää pienille ja keskisuurille yrityksille. Niille perinteiset ajoneuvotietokoneet tai toiminnanohjausjärjestelmä ovat liian mittava investointi. Pk-yrityksille erityisen tärkeää on rahankierron nopeuttaminen ja laskutuksen tehostaminen.

”Mobiilisti tehtävä reaaliaikainen työnohjaus on iso juttu tulevaisuudessa. Tehostamisen hyöty on tietysti ilmeinen mutta uskon että suurimmat edut syntyvät kokonaan uudenlaisista palveluista, jotka Oiko.fi mahdollistaa ja joita asiakkaamme voivat järjestelmän avulla kehittää ja tuottaa. Kun tällaiseen konseptiin yhdistetään vielä pilvipalveluiden joustavuus sekä matalat aloitus- ja käyttökustannukset, on kyseessä selvästi globaalin potentiaalin omaava tuote”, Laitinen sanoo.

Lisätiedot:

Johtaja Tommi Laitinen, Digia, puh. 040 505 1324, tommi.laitinen (at) digia.com
Tuotepäällikkö Hanna Sillanpää, puh 040 558 0544, hanna.sillanpaa (at) digia.com

Liitetiedostot

Digiaa ohjaa tavoite onnistumisesta. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen onnistumisia toimintaa tehostavien, asiakaskokemusta parantavien ja myyntiä lisäävien oivaltavien ratkaisujen avulla. Digia on asiakkaidensa mukana tekemässä heistä edelläkävijöitä. Lähes 1 400 huippuosaajan voimin yhtiö luo asiakkailleen mahdollisuuden hyödyntää markkinamuutokset tehden yhteisestä tulevaisuudesta menestyksekkään. Digia on tunnettu kyvystään omaksua nopeasti uusia teknologioita asiakkaiden hyödyksi. Digian tarjoaman kärkiä ovat yritysjärjestelmät sekä mobiili- ja käyttäjäkokemuspalvelut ja -ratkaisut. Yhtiön asiakkaita ovat yritykset ja yhteisöt eri toimialoilla, joista keskeisiä ovat julkishallinto, teollisuus, mobiiliteollisuus, kauppa ja palvelut sekä pankki- ja vakuutustoimiala. Digia toimii Suomessa, Venäjällä, Kiinassa, Ruotsissa, Norjassa ja USA:ssa.Yhtiö on listattuna NASDAQ OMX Helsingissä (DIG1V).www.digia.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs