Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Autot ja moottoripyörät » CARe Finland: oululainen autohuoltojen välityspalvelu laajentaa palveluaan

CARe Finland Oy

CARe Finland: oululainen autohuoltojen välityspalvelu laajentaa palveluaan

Tiedote.
Julkaistu: 19.02.2013 klo 12:15
Julkaisija: CARe Finland Oy

Oulussa puoli vuotta toiminut autohuoltojen välityspalvelu CARe Finland laajentaa toimintaansa uusien yhteistyökumppanuuksien myötä. Yritys on aloittanut yhteistyön autovuokraamo Hertzin ja usean oululaisen katsastusaseman kanssa näin laajentaen palveluitaan autojen katsastuksiin ja sijaisautoihin.

"Uusien yhteistyökumppanuuksien kautta pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä kokonaisvaltaisemmin mitä tulee auton huoltamiseen ja kunnossa pitämiseen" lupaa yrityksen toimitusjohtaja Matti Junila.

CARe Finland on oululainen start up -yritys. Palvelun tarkoituksena on ollut helpottaa keskivertoautoilijan elämää hoitamalla heidän puolestaan kaikki aikaavievät toimenpiteet mitkä liittyvät auton huoltamiseen. CARe Finland hoitaa muun muassa huollon hinnan ja sopivan huoltoajan selvittämisen korjaamon kanssa ja veloituksetta auton viennin korjaamolle ja palautuksen asiakkaalle. CARe Finlandin rakentama yhteistyö oululaisten autokorjaamoiden kanssa on mahdollistanut myös sen, ettei kuluttajalle koidu palvelun käytöstä ylimääräisiä kuluja.

CARe Finland tarjoaa nykyään asiakkailleen autohuoltoja, autokatsastuksia ja sijaisautoja.

 

Lisätietoja:

CARe Finlandin toimitusjohtaja Matti Junila, GSM 040 727 0556,

s-posti: matti.junila@carefinland.fi

www.carefinland.fi

CARe Finland on Oulun alueella toimiva autohuoltopalvelujen välittäjä, joka tarjoaa täydelliset autohuolto- ja korjaamopalvelut kaikille automerkeille. Teemme yhteistyötä luotettavien, Oulun alueella toimivien autokorjaamoiden kanssa. Autamme asiakkaita varaamaan heille sopivan huollon tai korjauksen ja välitämme ne yhteistyökorjaamoillemme.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs