Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Autot ja moottoripyörät » Bosch näyttävästi mukana Automechanika 2012 -messuilla Frankfurtissa 11.–16.9.2012 – Lehdistötilaisuus median edustajille messujen ensimmäisenä päivänä

Robert Bosch Oy

Bosch näyttävästi mukana Automechanika 2012 -messuilla Frankfurtissa 11.–16.9.2012 – Lehdistötilaisuus median edustajille messujen ensimmäisenä päivänä

Tiedote.
Julkaistu: 03.09.2012 klo 13:53
Julkaisija: Robert Bosch Oy

  • Esillä erittäin kattavasti varaosia, diagnostiikkaohjelmia ja korjaamolaitteita ja -konsepteja.
  • Bosch Esitronic 2.0 -korjaamo-ohjelmiston esittely ja Esitronic live -ohjelman ensiesittely.
  • Messuosastoon voi tutustua virtuaalisesti jo ennen messuja.

Bosch on laajentanut Automechanika-messujen osastonsa kokoa merkittävästi peräti 2 800 neliöön. Näin voidaan ensimmäistä kertaa esitellä kaikki Boschin autotuotteiden brändit vieretysten. Hallissa 9 olevilla osastoilla ovat siis esillä Boschin lisäksi myös Beissbarth-, Sicam- ja HC Cargo-brändit uutuustuotteineen.

Boschin messuosastolla on lukuisten uutuustuotteiden lisäksi tarjolla livedemoja neljässä ”korjaamopisteessä”, ja kävijät pääsevät tutustumaan myös maailman johtavaan korjaamo-ohjelmistoon Esitronic 2.0:een ja ensimmäistä kertaa esiteltävään Bosch Esitronic live -ohjelmaan. Esitronic live -verkkoratkaisu on luotu helpottamaan korjaamohenkilöstön työtä entisestään.

Tutustu osastoon verkossa jo etukäteen

Boschin messuosastoon on mahdollista tutustua virtuaalisesti jo etukäteen 4.9.2012 alkaen osoitteessa www.bosch-automechanika.com. Verkkosivuilta löytyy muun muassa osaston kartta eri kulkureittivaihtoehdoilla sekä eri esitysten ja demonstraatioiden aikataulut. Samasta osoitteesta löytyy myös kuvia, videoita ja esitteitä median käyttöön. Lisäksi saatavilla on älypuhelinsovellus, jota voi käyttää messuosastoon tutustumisen tukena ja messuihin liittyvistä tärkeistä ajankohdista muistuttamiseen.

Lehdistötilaisuus ja mahdollisuudet suomenkieliseen alan uutuuksien esittelyyn

Bosch järjestää messuilla lehdistötilaisuuden tiistaina 11.9.2012 klo 13.15–14.15 paikallista aikaa. Tilaisuudessa puhuvat Boschin Automotive Aftermarket -toimialan johtaja Robert Hanser ja Diagnostics and Development -toimialan johtaja Hans-Peter Meyen. Tilaisuuden pitopaikka messuilla on Portalhaus, level 1,Transparenz 1 ja 2.

Boschin osastolla on tiistaista perjantaihin myös Boschin Automotive Aftermarket -toimialan suomalaisia edustajia. Mikäli toivot tapaamista suomalaisten edustajien kanssa, ota yhteyttä myynti- ja markkinointiassistentti Suvi Moisioon (p. 010 480 8492 tai suvi.moisio@fi.bosch.com) ajan sopimiseksi etukäteen.

Automechanika 2012 -messujen messujen aukioloajat ja tarkka osoite löytyvät osoitteesta http://automechanika.messefrankfurt.com/frankfurt/en/besucher/willkommen/erleben.html

Bosch-brändien osastojen numerot:

Bosch:

Halli 9.0, osasto B06

Bosch korjaamot:

Halli 9.0

Ulkoalue

Beissbarth:

Halli 9.0, osasto E06

Sicam:

Halli 9.0, osasto D06


HC Cargo ja Unipoint:

Halli 9.0, osasto D16

 

Lisätietoja: toimialajohtaja Marko Paananen, p. 050 544 6149 tai marko.paananen@fi.bosch.com.

 

Automotive Aftermarket â��toimiala (AA) tarjoaa jälkimarkkinoille ja korjaamoille eri puolilla maailmaa täydellisen diagnostiikka- ja korjaamotyökaluvalikoiman sekä runsaan varaosavalikoiman – uusista ja vaihto-osista korjausratkaisuihin – sekä henkilöautoihin että hyötyajoneuvoihin. Osaston tuotevalikoimaan kuuluu Boschin alkuperäisosina valmistettuja tuotteita sekä osaston kehittämiä ja valmistamia jälkimarkkinatuotteita ja â��palveluja. Osastolla on 10 000 työntekijää 140 eri maassa sekä maailmanlaajuinen logistiikkaverkosto varmistamassa, että noin 450 000 erilaista varaosaa päätyvät asiakkaille nopeasti ja ajoissa. Diagnostiikkaliiketoiminnassa AA tarjoaa testaus- ja korjaamotekniikkaa, diagnostiikkaohjelmistoja, huoltokoulutusta sekä tietopalveluja. Lisäksi osasto vastaa Bosch Car Service -korjaamojen franchising-liiketoiminnasta. Bosch Car Service on maailman suurin itsenäinen korjaamoketju, johon kuuluu noin 15 000 franchising-yrittäjää. Lisäksi AA:n vastuualueeseen kuuluu yli 500 AutoCrew-yhteistyökumppania.

Bosch-konserni on maailman johtavia teknologiatuotteiden ja palvelujen toimittajia. Ajoneuvo- ja teollisuustekniikkaa, kulutustarvikkeita sekä rakennusteknisiä tuotteita valmistavan konsernin vuoden 2011 liikevaihto oli 51,5 miljardia euroa, ja sen palveluksessa oli yli 300 000 työntekijää. Konserni käsittää Robert Bosch GmbH:n sekä sen runsaat 350 tytäryhtiötä yli 60 maassa. Myynti- ja palveluyhteistyökumppanit mukaan lukien Bosch on edustettuna noin 150 maassa. Maailmanlaajuinen kehitys-, tuotanto- ja myyntiverkosto on Boschin jatkuvan kasvun perusta. Bosch käytti vuonna 2011 tutkimus- ja tuotekehitystoimintaan yli neljä miljardia euroa ja teki maailmanlaajuisesti yli 4 100 patenttihakemusta. Tuotteidensa ja palvelujensa avulla Bosch parantaa elämänlaatua ja tarjoaa innovatiivisia ja hyödyllisiä ratkaisuja.

 

Lisätietoja: www.bosch.fi ja www.bosch-press.com


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs