Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Autot ja moottoripyörät » AutoPalinille Poriin Dacia-edustus

Nordic Automotive Services Oy/ Dacia

AutoPalinille Poriin Dacia-edustus

Tiedote.
Julkaistu: 25.10.2011 klo 17:58
Julkaisija: Nordic Automotive Services Oy/ Dacia

Poriin Dacia-edustus

AutoPalin aloittaa Dacia-jälleenmyyjänä

AutoPalin aloittaa Porin toimipisteessään Dacia-myynnin 25.10.2011 toimien jatkossa myös valtuutettuna Dacia-merkkihuoltona. Yhtiöllä on Porin toimipisteessään ennestään Renault, Chevrolet, Nissan, Opel, Peugeot sekä Volvo edustus.

Petri Arvo, AutoPalin toimitusjohtaja:

- Olemme yksi Satakunnan johtavista autoliikkeistä ja merkkivalikoimamme on todella kattava. Tavoitteenamme on uudistua ja kehittyä jatkuvasti. Lisäksi haluamme palvella alueemme asiakasomistajia parhaalla mahdollisella tavalla. Siksi olemme innoissamme uudesta tuotemerkistä. Dacia antaa mielenkiintoisen mahdollisuuden sekä meille että koko asiakaskunnallemme. Ajankohta aloittaa Dacia myynti on nyt oikea, kun Dacian mallisto kehittyy ja uudistuu. Uudistuvan malliston kärkenä on Dacia Duster.

- Dacia tuo valikoimaamme lisää leveyttä. Se on täysin muista merkkiedustuksistamme poikkeava tuote ja mikä parasta, se on erittäin edullinen. Dacia tarjoaa uusia mahdollisuuksia meille ja asiakkaillemme, kun käytetyn auton ostaja voi hankkia uuden auton käytetyn hinnalla. Uuden merkkiedustuksen myötä pystymme palvelemaan asiakkaitamme yhä paremmin. Uskomme, että Dacian myynti tuo meillä myös uusia asiakkaita etenkin edullisen hinnoittelunsa ja laajan mallistonsa avulla, hän kertoo.

Kai Katavisto Renault ja Dacia markkinointi- ja myyntijohtaja, Nordic Automotive Services Oy:

- AutoPalin on pitkäaikainen Renault-jälleenmyyjämme ja olemme tyytyväisiä että voimme laajentaa tätä yhteistyötä. Dacia on otettu avosylin vastaan kaikkialla jossa mallisto on tullut myyntiin ja uskomme että se kiinnostaa kovasti myös Porin talousalueella. Dacian henkilöautomyynnin kasvu tänä vuonna Suomen markkinoilla on 158 % ja sama tahti näyttää jatkuvan. Tehdas on saanut lisättyä tuotantokapasiteettiaan tuntuvasti, joten autoja riittää meidänkin markkinoille.

-Ihmiset tuntuvat arvostavan laadukasta, 3 vuoden takuulla varustettua autoa, josta ei tarvitse maksaa itsensä kipeäksi, hän vielä kiteyttää.

Dacia-mallistoon kuuluu Dacia Sandero, 5-ja 7-paikkainen tila-auto Dacia Logan MCV, katumaasturi Dacia Duster sekä tavara-auto Dacia Logan Van ja Logan Pick-Up.

Viime vuoden huhtikuussa esitelty Dacia Duster on osoittautunut menestykseksi kaikissa maissa missä sitä myydään ja kokonaismyynti on jo ylittänyt 150 000 kappaleen rajan. Suomessa Duster-mallia on myyty viime vuoden syksystä lähtien 650 kappaletta. Duster–mallisto täydentyy tämän vuoden aikana 1.6 16V Hi-flex-moottorilla. Perusvarusteisen, bensiinimoottorilla varustetun etuvetoisen Dusterin saa omakseen houkuttelevan edulliseen hintaan 14 992 euroa.

***

AutoPalin on Satakunnan Osuuskaupan sataprosenttisesti omistama tytäryhtiö, joka toimii monimerkkiautokauppana Porissa, Raumalla ja Huittisissa. Yritys myy vuosittain noin 2 200 autoa, joista noin 950 autoa uutena. AutoPalin työllistää lähes 80 henkilöä. www.autopalin.fi

 

Renault- ja Dacia-henkilö- ja -tavara-autojen sekä varaosien maahantuojana Suomessa toimii 1.11.2010 lähtien Nordic Automotive Services Oy.

 

Lisätietoja:

AutoPalin, Palin Oy, toimitusjohtaja Petri Arvo p. 040 044 1610, petri.arvo(at)autopalin.fi

Nordic Automotive Services Oy, Renault ja Dacia markkinointi- ja myyntijohtaja Kai Katavisto
p. 050 564 4172, kai.katavisto(at)renault.fi

Lisätietoa Dacia-mallistosta www.dacia.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs