Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Autot ja moottoripyörät » Autoliitto ja Bosch Car Service aloittivat yhteistyön: Bosch Service liikkumisturva takaa matkan jatkumisen

Robert Bosch Oy

Autoliitto ja Bosch Car Service aloittivat yhteistyön: Bosch Service liikkumisturva takaa matkan jatkumisen

Tiedote.
Julkaistu: 08.03.2011 klo 08:00
Julkaisija: Robert Bosch Oy

Bosch Car Service -korjaamoketjun asiakkaat voivat nyt hankkia huollon yhteydessä autolleen lisäturvaa. Autoliiton tuottama Bosch Service liikkumisturva varmistaa matkan jatkumisen mahdollisissa ongelmatilanteissa.

Maailman suurin itsenäinen autokorjaamo-organisaatio Bosch Car Service on laajentanut palvelutarjontaansa liikkumisturvalla, jonka asiakkaat voivat ostaa autolleen huollon yhteydessä vuodeksi eteenpäin. Palvelu varmistaa perille pääsyn matkan keskeytyessä esimerkiksi tekniseen vikaan tai vaikka polttoaineen loppumiseen. Bosch Car Service -korjaamoja on Suomessa lähes sata.

Bosch Service liikkumisturva on voimassa Suomen lisäksi yli 40 Euroopan maassa ilman autokohtaista ikärajaa. Liikkumisturva sisältää muun muassa ilmaisen puhelinnumeron, josta asiakas saa aina suomenkielistä palvelua. Matkan keskeytyessä ajoneuvo joko korjataan tien päällä tai hinataan korjaamolle. Palvelu kattaa myös renkaanvaihdon rengasrikon sattuessa, polttoaineen tuonnin sekä sijaisauton tai muun korvaavan kuljetuksen määränpäähän koko autokunnalle. Kaikki palvelut kuuluvat Bosch Service liikkumisturvan hintaan.

”Tarjoamme autoille huoltoja ja korjauksia puskurista puskuriin, ja liikkumisturva on tarjontaamme luonteva lisäpalvelu. Asiakas voi hankkia huollon yhteydessä lisäturvaa vuodeksi eteenpäin eli käytännössä seuraavaan huoltoon asti”, Aarne Reiman Boschilta toteaa.

”Uskomme, että palvelulle on kysyntää, koska autoa tarvitaan lähes jokaisessa taloudessa arjen liikkumiseen.”

Bosch Service liikkumisturvan toteuttaa Autoliitto, joka on Suomen johtava liikkuvuuspalveluiden tuottaja. Autoliiton asiakkaina on yli 30 automerkkiä sekä rahoitusyhtiöitä ja autoliikkeitä. Lisäksi Autoliitolla on oma AL-turva -jäsenyys, joka takaa niin ikään matkan jatkumisen ongelmatilanteissa. Al-turva eroaa muista palveluista siinä, että se on henkilökohtainen, ei ajoneuvokohtainen.

”On hienoa, että myös automerkistä riippumaton huoltokorjaamoketju Bosch Car Service lähti rakentamaan kanssamme liikkuvuuspalvelua asiakkailleen. Palvelu takaa jatkuvan huolenpidon myös huoltojen välillä ja parantaa varmasti asiakasuskollisuutta”, Autoliiton liikkuvuuspalveluista vastaava Assistance-päällikkö Jonne Luomala toteaa.

Bosch-yhtymä on maailman johtavia teknologiatuotteiden ja palveluiden toimittajia. Ajoneuvo- ja teollisuustekniikkaa, kulutustarvikkeita sekä rakennusteknisiä tuotteita valmistavan yhtymän vuoden 2009 liikevaihto oli 38,2 miljardia euroa, ja sen palveluksessa oli runsaat 275 000 työntekijää. Yhtymä käsittää Robert Bosch GmbH:n sekä sen noin 300 tytäryhtiötä noin 60 maassa. Myynti- ja palveluyhteistyökumppanit mukaan lukien Bosch on edustettuna noin 150 maassa. Maailmanlaajuinen kehitys-, tuotanto- ja myyntiverkosto on Boschin kasvun perusta. Bosch käyttää tutkimukseen ja kehitykseen yli 3,5 miljardia euroa vuodessa ja hakee vuosittain noin 3 800 patenttia. Tuotteidensa ja palvelujensa avulla Bosch parantaa elämänlaatua ja tarjoaa innovatiivisia ja hyödyllisiä ratkaisuja. Robert Bosch (1861–1942) perusti yhtiön Stuttgartissa vuonna 1886 hienomekaniikan ja sähkötekniikan korjaamoksi. Bosch-yhtymän taloudellinen riippumattomuus ja yrittäjänvapaus perustuvat poikkeukselliseen omistusrakenteeseen, jonka ansiosta yhtiö kykenee toteuttamaan merkittävät investointinsa ja kantamaan yhteiskunta- ja ympäristövastuunsa perustajansa Robert Boschin hengessä. 92 prosenttia Robert Bosch GmbH:n pääomasta omistaa yleishyödyllinen säätiö, Robert Bosch Stiftung. Teollisesta toiminnasta vastaa äänivaltaa käyttävä Robert Bosch Industrietreuhand KG. Yritystoiminnan omistajuustoiminnoista huolehtii säätiö. Jäljellä olevat osakkeet ovat Boschin perheen ja Robert Bosch GmbH:n omistuksessa. Lisätietoja: www.bosch.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs