Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Autot ja moottoripyörät » Autoilijan Avainasemille ISO 9001 sertifioitu laatujärjestelmä

Yksityisten Katsastustoimipaikkojen Liitto ry

Autoilijan Avainasemille ISO 9001 sertifioitu laatujärjestelmä

Tiedote.
Julkaistu: 04.06.2014 klo 11:37
Julkaisija: Yksityisten Katsastustoimipaikkojen Liitto ry

Autoilijan Avainasemat konserniin kuuluville Lakeuden Katsastus Oy, Putaan Katsastus Oy, Konetien Katsastus Oy, Äimätien Katsastus Oy ja Roi Katsastus Oy:lle on myönnetty ISO 9001:2008 mukainen laatujärjestelmän sertifiointi.
Uuden, 1.7.2014 voimaantulevan, katsastuksen toimilupalain mukaan kaikilla katsastusasemilla on oltava sertifioitu laatujärjestelmä. Vaatimus koskee uusia asemia välittömästi 1.7.2014 alkaen ja jo toiminnassa olevia siirtymäajan jälkeen.

Kempeleestä käsin toimintaansa pyörittävä Autoilijan Avainasemat ketju ei jäänyt odottelemaan vaan aloitti laatujärjestelmän mukaisen toiminnan jo noin kaksi vuotta sitten.
”Aloitimme laatujärjestelmän rakentamisen välittömästi, kun ensimmäiset tiedot vaatimuksesta oli kirjattu lakiehdotukseen”, kehitysjohtaja Pasi Pellikka toteaa.
”Vaikka katsastustoiminta on hyvin säädeltyä toimintaa, niin laatujärjestelmän rakentaminen edellytti kuitenkin toimintaprosessien tarkastamista, yksityiskohtien kuvaamista ja lisää dokumentointia” sanoo Pellikka.

Autoilijan Avainasemat on aloittanut toimintansa Lakeuden Katsastus Oy:n asemalla 12.12.1997. Seuraavan vuoden joulukuussa avautui Putaan katsastus Haukiputaalle ja ketjun viides asema Roi Katsastus sai aloitusluvan 19.5.2009.
”Emme me vielä laajentumista ole tähän lopettaneet”, myhäilee Pellikka, ”avaamme uuden aseman elokuussa Tolppilaan Ouluun.
Autoilijan Avainasemilla on lisäksi sivutoimipisteet Puolangalla, Saarenkylässä, Yli-Torniolla ja Vaalassa. Ketju työllistää 28 henkeä.

Lisätietoja:
Pasi Pellikka 044-024002, pasi.pellikka@avainasemat.fi

Suomalaista katsastusta

YKL ry on suomalaisten katsastusalan yrittäjien etujärjestö. Se on perustettu 1997 katsastusalan yrittäjien voimin. Jäseniä ovat toimiluvan saaneet ajoneuvojen katsastustoimipaikat, joissa on kotimainen omistajapohja

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs