Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Autot ja moottoripyörät » Auto-Närvä uusin Dacia-jälleenmyyjä

Nordic Automotive Services Oy/ Dacia

Auto-Närvä uusin Dacia-jälleenmyyjä

Tiedote.
Julkaistu: 30.09.2011 klo 18:32
Julkaisija: Nordic Automotive Services Oy/ Dacia

Vuonna 1987 perustettu Auto-Närvä Oy aloittaa Dacia-jälleenmyyjänä 1.10.2011. Nurmeksen toimipisteessään yhtiöllä on ennestään Hyundai, Suzuki sekä Isuzu edustus ja Kajaanissa Suzuki ja Isuzu. Viime vuonna yhtiö möi uusia autoja yhteensä 85 kappaletta ja vaihtoautoja 210 kappaletta.

Dacia on meille pitkään odottamamme uusi edustus. Piirimyyntialueemme Kainuu ja Ylä-Karjala Nurmeksen ympäristössä on väestörakenteeltaan sellaista aluetta, jossa voi Dacian tapaiselle automallistolle odottaa todella hyvää myyntimenestystä. Näemme siinä jopa mahdollisen hitin ainekset, kertoo Jari Närvä, Auto-Närvä Oy:n toimitusjohtaja.

Dacia-mallisto sopii erinomaisesti paikallisen vahvan tekijän Auto-Närvän merkkivalikoimaan.  Dacian myynti on ampaissut tänä vuonna merkittävään kasvuun ja uskomme että katumaasturien hintahäirikkö Dacia Duster tulee herättämään positiivista huomiota heidänkin alueellaan, iloitsee Kai Katavisto, Nordic Automotive Services Oy:n markkinointi- ja myyntijohtaja.  

Henkilöautomallistoon kuuluu luokassaan eniten tavara-tilaa, 320 litraa, tarjoava Dacia Sandero jonka alkaen hinta on vain 9 987 euroa, 5-ja 7-paikkainen tila-auto Dacia Logan MCV sekä katumaasturi Dacia Duster jonka saa omakseen alkaen alle 15 000 eurolla. Mallistoa täydentävät vielä tavara-auto Dacia Logan Van ja Logan Pick-Up.

 

Lisätietoa Auto-Närvä Oy, Jari Närvä, puhelin 0400 644 100, www.autonarva.fi

Nordic Automotive Services Oy, Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki. Lehdistön yhteyshenkilö tiedotuspäällikkö Jonna Nevalainen, puh: 050-568 7706, sähköposti jonna.nevalainen(at)renault.fi.

Liitetiedostot

Renault- ja Dacia-henkilö- ja -tavara-autojen sekä varaosien maahantuojana Suomessa toimii 1.11.2010 lähtien Nordic Automotive Services Oy. Lisätietoa mallistoista www.renault.fi, www.dacia.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs