Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Autot ja moottoripyörät » 200 000 ilmaiset munkkikahvit

Restel Oy

200 000 ilmaiset munkkikahvit

Tiedote.
Julkaistu: 27.02.2012 klo 15:33
Julkaisija: Restel Oy

HelmiSimpukat tuovat takaisin vanhan ajan huoltoasemien itse leivotut munkit tiellä liikkujien iloksi. Lähes 60 munkkileipomon avajaisia juhlistetaan jakamalla ilmaiset munkkikahvit 200 000 herkkusuulle.

Ensimmäinen Shell avattiin Suomessa jo sata vuotta sitten. Silloin kahvihetken kruunasi usein asemalla leivottu ja paistettu tuore munkki. Vuosikymmenten saatossa tehokkuus ajoi perinteiden ohi, ja leipomisesta asemilla luovuttiin.

Nyt vanhan ajan herkullinen munkkikulttuuri on jälleen Shell HelmiSimpukoissa. Avasimme uudelleen Suomen teille lähes 60 munkkileipomoa, jotka valmistavat joka päivä päältä rapeita ja sisältä täyteläisen pehmeitä munkkeja alusta asti paikan päällä.

Julistaaksemme leipomoidemme ilosanomaa, pistimme jakoon 200 000 ilmaiset munkkikahvit. Munkkikahvit ovat jaettavissa Facebookissa, missä kukin HelmiSimpukasta tykkäävä voi jakaa ilmaiset munkkikahvit kymmenelle kaverilleen. Munkkikahveja on jo jaettu huimat 75 000, mutta vielä riittää jaettavaa ja maisteltavaa.

Shell HelmiSimpukan omassa leipomossa, paikan päällä leivottu tuore Talon Munkki ja Paulig-kahvi ovat herkullisin syy pysähtyä nauttimaan.

Lisätietoja: ketjujohtaja Kim Westerling, gsm: 040 588 0102, email: kim.westerling@restel.fi

HelmiSimpukka-ravintolat toimivat Shell-liikenneasemien yhteydessä. HelmiSimpukoita on yhteensä 58 kappaletta. HelmiSimpukat ovat osa Restel Oy:n kattavaa ravintolatoimintaa. Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys, joka harjoittaa liiketoimintaa 47 hotellilla ja 230 ravintolalla. Liikevaihto vuonna 2010 oli 357 M€. Yritys työllistää Suomessa yli 5000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista. Hotellitoimintaa Restel harjoittaa kansainvälisten Crowne Plaza ja Holiday Inn -ketjujen lisäksi myös kotimaisten Cumulus ja Rantasipi-ketjujen ja Hotelli Seurahuone Helsingin myötä. Restelin laajasta ravintolatarjonnasta löytyvät niin valtakunnan suurimmat tapahtuma-areenat Hartwall Areenasta Helsingin Musiikkitaloon kuin ravintolaketjut Martina ja Golden Rax Pizzabuffet. Restelin yli 82.000 asiakaspaikkaan kuuluvat myös Hemingway’s, Parnell’s ja Wanha Mestari -ketjut.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs